Свържете се с нас:
              6600, гр. Кърджали, Парк "Простор", Стадион "Арена Арда"

Туристически информационен център
Община Кърджали
BG  |   EN

Боровица


Сподели във Facebook

Семеен хотел „Боровица" се намира на брега на яз. Кърджали на 20 км. от гр. Кърджали. Хотелът е в непосредствена близост до Пещера Утробата. На това място започва язовир Кърджали, и в него се вливат 2 реки. Името хотела си дължи на близко разположената река Боровица.

Хотелът разполага с 19 стаи, като всяка една от тях отвежда в 10-те най-големи забележителности в Област Кърджали.

Двойна стая
Предлагаме 15 двойни стаи с единични легла или спалня. Всяка стая е оборудвана с телевизор с кабелна телевизия, телефон, безжична интернет връзка, самостоятелна баня със сешоар.


Спалня  - 1 бр.
Предлагаме 1 стая със спалня. Тя е по–големя от стандартните и се състоят от спалня за двама, телевизор, телефон, безжична интернет връзка, самостоятелна баня със сешоар, кът за сядане

Единична 
Предлагаме 3 двойни стаи с единични легла. Удобствата в апартаментите включват телевизор, телефон, мини бар, климатик, ютия, безжична интернет връзка, самостоятелна баня със сешоар и душ кабина.

Ресторантът в семеен хотел „Боровица" е класически ресторант с елегантна обстановка, предлагащ романтика и уют, изискана българска и интернационална кухня. Персоналът е любезен и гарантираме за Вашия комфорт и бързо обслужване.
Терасата на ресторанта ви дава възможност да се насладите на невероятното съчетание на язовир Кърджали и намиращата се гора част от Родопа планина.
Тук ще Ви посрещнем с усмихнато лице и сърдечен поздрав, и ще се радваме, ако и Вие ни помогнете утре да бъдем по-добри от днес.
Хотел „Боровица” разполага със собствен паркинг.

КАК ДА НИ НАМЕРИТЕ

Адрес: с. Пъдарци, общ. Кърджали
Координати: 41.687292, 25.239500

Боровица

ЗА КОНТАКТИ С НАС

Телефон: +359 878 830 442; +359 878 830 439;
E-mail: borovitsa@abv.bg
Уеб сайт: http://www.hotelborovitsa.com

Работно време:
00:00 - 24:00

Запитване